Carta a les entitats adherides

Benvolguts,

Abans de finalitzar l’any , hem volgut tornar a posar-nos en contacte amb cadascuna de les persones que presideixen les entitats que vau donar suport a l’acte empresarial del passat 23 d’octubre.
Primer de tot, per agrair-te el suport de la vostra organització en aquella gran trobada d’autoestima del món empresarial que va ser una potent expressió del seu compromís amb el país i de confiança amb el seu esdevenidor econòmic. Un suport que va garantir l’èxit de l’acte i que ens va esperonar en plantejar nous reptes, que volem compartir amb el conjunt d’organitzacions empresarials que s’hi van implicar.
Tal com vam anunciar al final de l’acte de l’Auditori, el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya es comprometia en continuar la seva tasca per fer de la veu dels empresaris i professionals que aposten per un país nou, la veu de referència per al conjunt d’agents econòmics i per al conjunt de la ciutadania. Empresaris i organitzacions favorables a que Catalunya esdevingui un país que pugui decidir amb plenitud en favor de les seves capacitats productives, industrials, comercials i innovadores, que sabem que en són moltes.
Durant les setmanes que han passat des de llavors, els impulsors del Fòrum empresarial Creiem en Catalunya hem celebrat diverses reunions, amb l’objectiu de poder elaborar un document de treball que vol ser un full de ruta compartit amb el màxim d’organitzacions i empresaris possible.
Amb aquest objectiu d’impulsar sinergies que siguin fructíferes per als empresaris i les entitats representatives que compartim aquesta visió de país, volem continuar comptant amb la vostra organització, com a peça fonamental d’aquest full de ruta. Per això ens volem reunir properament amb tu, per presentar-te aquest document de treball en el que organitzacions com la que presideixes tinen un paper clau, i acordar un document final que sigui assumit com a propi per part de tothom.
Gràcies novament pel vostre suport, i a primers d’any ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres per posar data a aquesta trobada.

Ben cordialment,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *