abril 5, 2017

Inscripcions

Per poder assistir a les conferències que tindran lloc a les quatre capitals catalanes cal inscriure’s seguint el procés indicat als següents enllaços*:

Inscripció a l’acte del dia 13 de setembre a Terrassa

Inscripció a l’acte del dia 4 de maig a l’auditori de Girona

Inscripció a l’acte del dia 30 de maig a Lleida

Inscripció a l’acte del dia 7 de juny a Tarragona

Inscripció a l’acte del dia 20 de juny a Barcelona

* Si bé la inscripció és gratuïta agrairíem una aportació simbòlica de 10€ per participant per contribuir al finançament de les conferències, mitjançant pagament amb targeta o via paypal.

El pagament amb targeta s’efectua també a través del botó “donate”,  seleccionant l’opció de pagament sense compte de paypal que es troba al final de la pàgina, tal i com es mostra a la imatge.
O bé mitjançant transferència al següent número de compte:

ES6300810001180002149922

«D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) us informem que les vostres dades s’inclouen en el fitxer “INSCRITS” el responsable del qual és l’ ASSOCIACIÓ FÒRUM EMPRESARIAL CREIEM EN CATALUNYA.  Les vostres dades són tractades amb l’única finalitat de la inscripció als actes de l’associació i la de mantenir-vos informats de les seves activitats. En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a
info@creiemencatalunya.cat